Злочинне угруповання в Одесі: поліція розкрила мережу наркоторгівців

Одеська поліція вилучила наркотиків на понад 2 мільйони

Поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Орієнтований дохід з продажу наркотичних речовин, за цінами "чорного ринку", сягав понад 2 мільйонів 250 тисяч гривень щомісяця. Зафіксовано двох чоловіків та дві жінки у віці від 29 до 49 років, які причетні до організації та виконанні цієї діяльності.

Злочинне угруповання використовувало соціальні мережі та мобільні додатки для залучення клієнтів і здійснення торгівлі наркотиками та психотропами. Товар відправляли поштою по всій Одеській області та інших регіонах країни.

Після проведення слідчо-розшукових заходів було встановлено осіб, причетних до злочинної діяльності. Зловмисників затримали й пред'явили підозру у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні та збуті наркотичних речовин. Учасників групи помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Яке покарання чекає на наркоторговців 

На підставі зібраних доказів фігурантам повідомлено про підозру що кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися