На Одещині чоловік незаконно зберігав зброю та наркотики: вирок суду

В суді розглядали образу два обвинувачення, щодо правопорушника

Житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками. На прохання правоохоронців суд заарештував чоловіка.

Паралельно із цим розслідуванням, в суді тривали слухання за обвинуваченнями фігуранта незаконному зберіганні та збуті наркотиків та зброї. Раніше чоловік незаконно утримував понад 5 кг канабісу, амфетамін та саморобну вогнепальну зброю. Суд визнав чоловіка винним за всі звинувачення та призначив йому дев’ять років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліцейські з Білгород-Дністровського району здійснили успішну операцію з ліквідації лабораторії з виробництва наркотичних засобів та затримали особу, яка виробляла та здійснювала збут наркотиків. Під час обшуку вилучено майже 1,5 кілограма наркотичного засобу, обладнання та сировину для його виробництва. 

Також поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися