Наркотрафік в Одесі: "бізнесвумен" продавала заборонені речовини через поштомат

Поліція затримала жінку, яка використовувала поштомат для обігу наркотиків

Поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські виявили протиправну діяльність наркоторговиці біля поштомата у Київському районі. Жінка планувала відправити через цей канал ще одну партію заборонених речовин своїм "клієнтам". В ході оперативно-розшукових заходів вилучено шість пакетів PVP вагою понад 100 грамів, а також два пакетики амфетаміну масою 10 грамів.

У результаті санкціонованого обшуку за місцем її проживання правоохоронці виявили додатковий асортимент, такий як півкілограма канабісу, 50 таблеток MDMA, більше кілограма PVP, та 31 грам амфетаміну, а також засоби для пакування та розфасовки.

Зазначимо, що це не перший випадок незаконної діяльності даної особи, яка вже стикалася з правоохоронними органами за подібні порушення.

Яке покарання чекає на наркоторговицю

Слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від девʼяти до дванадцяти років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, на Одещині житель Березівського району отримав обвинувальний вирок суду за незаконний посів та вирощування конопель. Правопорушник проведе за ґратами понад три роки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися