Коноплі на городі: на Одещині чоловік вирощував наркотики

Чоловік отримав обвинувальний вирок суду за незаконне вирощування конопель

На Одещині житель Березівського району отримав обвинувальний вирок суду за незаконний посів та вирощування конопель. Правопорушник проведе за ґратами понад три роки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

В серпні минулого року в ході обшуку за місцем мешкання чоловіка, який вже раніше був судимий за наркозлочини, правоохоронці виявили на присадибній ділянці 49 висаджених кущів конопель. Зі слів господаря, він вирощував їх для власного вживання.

Рослини поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Згідно з висновком, вони містили наркотичні засоби та психотропні речовини, обіг яких допускається тільки для промислових цілей.

“На підставі зібраних у ході слідства доказів слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному посіві та вирощувані конопель особою, яка була засуджена за статтею 310 ККУ та яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене статтею 309 того ж кодексу”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що поліцейські відправили на лаву підсудних жителів Одеської області за оборудки з наркотичним зіллям в особливо великих розмірах. Правоохоронці вилучили у правопорушників загалом до пів сотні кущів вирощених конопель та понад сім кілограмів виготовлених наркотичних засобів. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися