Замах на вбивство: в Одесі затримали підозрюваного

Зловмисник, громадянин сусідньої держави, який перебував у місті для пошуку роботи, зізнався у скоєному

В Одесі виник конфлікт, що ледь не завершився трагедією, коли молодий чоловік наніс ножові поранення двом людям під час сварки на вулиці Академіка Сахарова. Правоохоронці оперативно затримали нападника та повідомили йому про підозру за вчинення замаху на вбивство. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліція з'ясувала, що конфлікт виник між двома групами людей, які перебували у стані алкогольного сп'яніння. Представники однієї з цих груп запросили своїх родичів на допомогу, а супротивник, за словами свідків, взяв ніж та здійснив напад.

Потерпілих доставили до лікарні з серйозними травмами, включаючи різані поранення та травми грудної клітки. Підозрюваного, який виявився громадянином іншої країни, було затримано протягом доби після події. Він зізнався у скоєному.

Повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті двом особам. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. В суді ми клопотатимемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, – прокоментував начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной. 

Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Крім того, поліція Одеського району затримала чоловіка, який жорстоко побив свого односельця і покинув його на дорозі, де потерпілий пізніше помер. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися