Побив знайому через тисячу гривень: в Одеській області розслідують вбивство

Сварка між чоловіком та жінкою сталася під час спільного застілля

Після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Трагічний інцидент стався в селищі Олександрівка, де раніше судимий за умисне вбивство чоловік влаштував хмільне застілля із своєю знайомою. Під час вечірки виникла сварка через те, що чоловік не хотів віддати заборговану тисячу гривень. В результаті конфлікту чоловік жорстоко побив жінку кулаками та ногами. Потерпілу доставили до лікарні, але вона померла від отриманих травм.

Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть жінки настала від численних травм голови, грудної клітки, черевної порожнини, а також від розриву печінки і селезінки.

За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває, – повідомив т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції Андрій Коротченко.

Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також поліцейські Одеського району успішно затримали жителя іншої області, підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства свого орендодавця в Одесі. Зловмисник завдав понад 20 ножових поранень та втік до столиці. 

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


morrison

4 квітня 2024, 13:13

убийце-рецидивисту... за повторное убийство... ОТ 7 до 10!??? чего-то не того у нас с правосудием...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися