Через особисту неприязнь чоловік убив співмістянина на Одещині: подробиці

Правопорушника розшукали в Одесі, куди він відразу події

Сьогодні поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що у суботу біля свого будинку було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. За попереднім висновком експерта, причиною його загибелі стала дифузна травма головного мозку, спричинена вогнепальним пораненням голови. 

Поліцейські попередньо встановили, що правопорушник на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин вирішив позбавити життя співмістянина. Викликав чоловіка з будинку на вулицю за допомогою домофону і здійснив в нього кілька прицільних пострілів з автомата Калашникова. 

Від отриманих травм потерпілий загинув на місці, а правопорушник після скоєння вбивства втік до Одеси, де в подальшому був затриманий поліцейськими.

“За наявності достатніх доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках провадження призначена низка судових експертиз, в тому числі на осудність зловмисника, встановлюється походження зброї. Слідчі дії тривають”, - прокоментував подію начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Нагадаємо, що житель Білгород-Дністровського району, який скоїв розбійний напад на односельчанку, зґвалтував її та намагався вбити, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на десять років із конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися