Вісім років за ґратами: в Одесі засудили іноземця за розбійний напад

Подія сталася у вересні минулого року біля залізничної платформи

В поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці з’ясували, що в вересні минулого року нетверезий іноземець підійшов ввечері до одесита, який очікував електричку та почав вимагати віддати телефон та гроші. Чоловік відмовив іноземцю, тоді зловмисник підняв з землі скляну пляшку, розбив її та кілька разів ударив чоловіка уламком у шию. 

Потерпілому вдалось вибити скло з руки нападника, однак той штовхнув його на землю і став душити. 

Медики, яких викликали небайдужі громадяни, госпіталізували потерпілого до лікарні з колото-різаними пораненнями шиї та повідомили про подію поліцейським.

“Слідчі зібрали достатньо доказів та висунули фігуранту обвинувачення у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що сьогодні поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися