Світло за 8 мільйонів: у Суворовському районі Одеси відремонтують електромережі

Майже 8 млн гривень збираються витратити на облаштування чотирьох вулиць

Жителі чотири одеських вулиць у Суворовському районі можуть розраховувати на капітальний ремонт мережі, яка постачає будинкам і підприємствам електроенергією. Як повідомляють "Коментарі Одеса", ремонтні роботи обійдуться міському бюджету в майже 8 мільйонів гривень. Точна сума оголошеного тендера, згідно з інформацією порталу Prozorro, — 7 млн 869 тисяч гривень.

У документації зазначено, що електромережі капітально відремонтують на вулицях Марсельній, Академіка Заболотного, Семена Палія та Академіка Сахарова.


До переліку робіт, які замовник (Управління капітального будівництва Одеської міської ради) вимагає від учасників торгів, входять як пусконалагоджувальні, так і монтажні.

Переможець вищевказаного тендеру, згідно з узятими на себе зобов'язаннями, повинен буде провести на чотирьох вулицях кабельні роботи, фазування електричних ліній або трансформаторів з мережею, а також подвійну перевірку кабелю на випробування напругою.

Крім того, треба очікувати того, що в Суворовському районі розпочнуться масштабні земельні роботи. Все тому, що в тендері вказано чимало монтажних дій — риття траншей, вивезення зайвого ґрунту, буріння свердловин, збирання ниток трубопроводів і т.п.

Завершити капремонт електромереж виконавець зобов'язується вже до кінця 2022 року. Аукціон повинні провести 15 вересня 2021 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що з міського бюджету Одеси збираються виділити 36 мільйонів на ремонт комплексної ДЮСШ №5. Що саме планують зробити за таку суму, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому представники ДТЕК "Одеські електромережі" заборонили експлуатацію дитячого майданчика в передмісті (Фонтанці). Деталі — в нашій публікації.

Читайте також