Зосередження електропроводів: під Одесою заборонили відвідування нового дитячого майданчика (ФОТО)

Гойдалки та гірки розмістили на перетині ліній електропередач

Недовго раділи новому дитячому майданчику жителі одеського передмістя Фонтанка. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської", представники ДТЕК "Одеські електромережі" обмежили доступ до гойдалок і горок, встановлених кілька місяців тому, через порушення в будівництві.

Згідно з документом, який потрапив до рук журналістів, енергетики стверджують, що майданчик є потенційно небезпечним місцем як для дітей, так і для дорослих. Вся справа в тому, що зосередження відпочинку маленьких одеситів, побудоване неподалік місцевої церкви Петра і Павла, розташували на перетині кількох ліній електропередач.

Майданчик був побудований за підтримки декількох депутатів обласної ради. При цьому повідомляється, що чиновників попередили про небезпеку, яку несе обране для розташування гойдалок місце. Втім, застереження було проігноровано, і чимало місцевих дітлахів дуже швидко облюбували новий майданчик.

В Фонтанке запретили эксплуатацию детской площадки1

Наразі ж у ДТЕК "Одеські електромережі" стверджують, що експлуатація площадки повинна бути зупинена до моменту, поки місцева влада не розберуться з перенесенням електропроводів в інше місце.

"Думська" цитує обласного депутата від партії "Слуга народу" Дмитра Ковбасюка, який був одним з ініціаторів будівництва.

"Так, там дійсно проходять лінії електропередач, але зараз сільрада розробляє проєкт їх перенесення і погоджує з обленерго. Процес просувається в робочому режимі, гроші на роботи зарезервовані", — стверджує політик, обурюючись, що з цього намагаються зробити сенсацію.

Також депутат говорить, що біля майданчика відразу були розміщені попереджувальні знаки, проте дуже скоро хтось невідомий їх прибрав.

В Фонтанке запретили эксплуатацию детской площадки2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Одесі вихователька одного з приватних дитсадків побила дитину, яка нібито співала під час тихої години. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що одеські правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя за підозрою в педофілії. Його останньою жертвою стала шестирічна дівчинка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися