Пообіцяв шестирічці іграшку і повів в безлюдне місце: поліція Одеси затримала педофіла (ВІДЕО)

Зловмисника затримали протягом години

Одеські поліцейські звертають увагу батьків на необхідність більш ретельно стежити за своїми дітьми, особливо малолітніми. Все тому, що існує ймовірність їхнього потрапляння під вплив педофілів. Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, один із тих, хто розбещує малолітніх, був днями затриманий в Одесі через домагання до шестирічної дівчинки.

Поліцейські опублікували в мережі відеозапис допиту підозрюваного, де 32-річний одесит повністю визнав свою провину.

"Побачив дівчинку, запропонував пройти зі мною і зробити їй приємне. Вона погодилася", — розповів правоохоронцям затриманий.

При цьому він уточнив, що постраждала була не одна, а з хлопчиком приблизно того самого віку. Підозрюваний начебто переговорив і з хлопчиною, а потім вони з дівчинкою пішли.

Згідно з інформацією поліцейських, чоловік пообіцяв дівчинці купити іграшку, але замість цього відвів в безлюдне місце, де скоїв над нею розпусні дії.

Однак безкарним за скоєне одеситу залишитися не вдалося. Протягом години після того, як дівчинка розповіла мамі про те, що трапилося, поліцейські вже затримали підозрюваного в педофілії, і на допиті він про все зізнався. При цьому на питання копів, чи усвідомлював він, скільки років обраній ним жертві, зловмисник відповів ствердно.

Зараз арештант перебуває під вартою. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 КК України. За розбещення малолітньої дитини одеситу світить до восьми років за ґратами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Маяках Одеського району було скоєно зухвалий розбійний напад на одне з приватних домоволодінь. Чоловік постраждав, намагаючись захистити власне майно. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали про деталі загадкової загибелі 22-річної мешканки Білгород-Дністровського, яка, швидше за все, могла накласти на себе руки після зґвалтування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися