В Одеському районі скоєно розбійний напад: побили господаря і пограбували будинок

Під покровом ночі нападники викрали велику суму грошей

Закінчення літа для деяких жителів Одеської області запам'ятається аж ніяк не красивими заходами сонця чи теплою погодою. Як передають "Одеса Коментарі", посилаючись на інформацію "Думської", в Маяках Одеського району у вівторок, 31 серпня, було скоєно зухвалий розбійний напад на одне із приватних домоволодінь.

Без постраждалих не обійшлося. Поліцейські повідомляють, що господар будинку, який "вподобали" троє невідомих нападників, отримав серйозні фізичні каліцтва — його били, намагаючись дізнатися, де знаходяться грошові заощадження.

На приватну територію правопорушникам вдалося потрапити, подолавши, вочевидь, не такий вже і високий паркан. Господар будинку, відреагувавши на шум, вийшов на подвір'я, де і отримав перший удар в обличчя. Потім, схопивши чоловіка, зловмисники зв'язали його за допомогою мотузок і пластмасових стяжок, після чого продовжили групове побиття. Головною вимогою було віддати гроші.

Зрештою, у потерпілого не було іншого виходу, ніж віддати нападникам бажане. Точна сума викраденого не повідомляється, проте в поліції підкреслюють, що вкрали невідомі досить багато.

Нині потерпілий чоловік знаходиться в лікарні. У нього діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і численні забої всього тіла.

Поліція почала розслідування, відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 187 КК України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Подільському Одеської області троє підпилих хуліганів вирішили зірвати святкування Дня знань в місцевому коледжі. Що сталося, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали подробиці загибелі 22-річної мешканки Білгород-Дністровського, яка нібито наклала на себе руки після зґвалтування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися