В Одесі вихователька дитсадка побила дитину за спів (ВІДЕО)

Дитина зізналася, що це перший раз, коли до неї застосували грубу силу

Черговий скандал, пов'язаний із дошкільною освітою, трапився в Одесі напередодні Дня міста. Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на Telegram-канал "Одеса як вона є", в одному із приватних дитячих садів мережі "Почемучки" вихователька використала фізичну силу в якості покарання для маленького бешкетника.

Інформацією поділилися обурені батьки, яким дитина розповіла про інцидент. Як виявилося, хлопчик почав співати під час тихої години. Виховательці це не сподобалося, тому вона вдарила дитину по обличчю кілька разів.

Сам малюк поділився своїми емоціями на відео, заявивши, що це був перший раз, коли його взагалі вдарили, і навіть показав, яким чином співробітниця дитячого садка застосувала до нього силу.

Згідно з інформацією, поширеною в Мережі, адміністрація дитячого садка намагається звести конфлікт нанівець, не сильно бажаючи розбиратися у ситуації. Обурені батьки запропонували виховательці поліграф, щоб довести свою невинуватість, про яку вона стверджує. Однак у дитячому садку від подібної процедури відмовилися.

Цікаво, що інтернет-користувачі традиційно розділилися в своїх думках. Деякі вважають, що дитина збрехала, мовляв, в нинішній час це звичайна справа, і вимагають відеозапис з фактом побиття, а інші — навпаки, обурені такою ймовірною поведінкою виховательки.

"Дитячий сад "Покаліч-ка"", "Дуже багато відгуків негативних про це садок", "Як би не поводилася дитина, вихователь не має права розпускати руки. У нас була така ситуація в приватному саду — доньку по попі вдарила вихователь, та так що слід залишився. Через два дні вона там вже не працювала", " Розмови? Кому вони потрібні... І вже тим більше, ніяких потуг в плані "перемкнути" дитини... Тільки бити. Тільки хардкор", — діляться своїм обуренням одесити під коментарями до відео.

Додамо, що інцидент стався в дошкільному закладі, розташованому на проспекті Шевченка.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Одесі поліцейським вдалося затримати 32-річного місцевого жителя, який займався розбещенням малолітніх. Як відомо, від його "уваги" постраждала шестирічна дівчинка. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися