Сергій Варламова організовує мітинг під мерією

Сергій Варламова організовує мітинг під мерією

Сергій Варламов і очолюваний ним Національний Корпус звуть одеситів на акцію протесту. Як заявив сам Варламов у себе на сторінці в Фейсбук сьогодні відбудеться сесія Одеської міської ради, в ході якої буде розглянуто питання про повернення деякому вулицях Одеси їх історичної назви. Саме повернення проспекту Небесної Сотні його первісної назви - Маршала Жукова викликало обурення Варламова і всього Національного корпусу. Звинувативши Геннадія Труханова в тому, що мер "розгойдує Одесу" Варламов сам закликав до ... розгойдування ситуації в місті.

Примітно, що 26-річний політик відомий одеситам виключно як організатор і активний учасник різноманітних бійок і замовних акцій протесту. Варламов успішно поєднує "політичну" діяльність і посадою провідного спеціаліста в юридичному відділі Госпродпотребслужби.
Правда, Національний Корпус спробував приміряти на себе образ доброї партії, провівши пару суботників під камери ЗМІ і змайструвавши кілька будиночків для котів з картонних коробок. Адже треба ж "супергероєві" Сергію Варламову показати і реальну роботу в якості кандидата на посаду Одеського міського голови.


Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися