Ексдепутата Одеської міськради нагородили грамотою від генерала РФ: за які "заслуги"

За активну співпрацю з країною-агресором "одеський депутат" отримував підтримку з боку політичної еліти ворога

Прокуратура повідомила колишньому депутату Одеської міськради про підозру у пособництві державі-агресору, відповідно до частини 1 статті 111-2 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від десяти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

За даними слідства, колишній депутат співпрацював з представниками російської федеральної служби охорони. Він передав колекцію раритетних автомобілів для експонування на виставці в Москві, яка була організована "Музейно-виставковим технічним центром Автомобільно-мотоциклетного клубу федеральної служби охорони Російської Федерації".

Автомобілі з цієї колекції використовувалися спецслужбами Росії для пропагандистської діяльності, зокрема, для створення позитивного ставлення громадян до влади та силових структур Росії, а також для мотивації молоді до проходження військової служби за контрактом.

У колекцію увійшли вісім колекційних автомобілів різних марок та років випуску, включаючи Packard Twelve 1936 року, ЗИС-110Б 1947 року, ЗИЛ-111А 1966 року, ЗИЛ-111 Г, ЗИЛ-111 Д 1966 року, ЗИС-115 1953 року, ЗИЛ-41051 1985 року та ЗИЛ-41041 1998 року.

За активну співпрацю з країною-агресором "одеський депутат" отримував підтримку з боку політичної еліти ворога та був нагороджений грамотою від генерала Федеральної служби охорони Російської Федерації.

Нагадаємо, Служба безпеки України успішно провела спецоперацію щодо розгалуженої агентурної мережі Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ). У результаті цієї операції було одночасно затримано п'ятьох російських агентів, які діяли в Одеській, Запорізькій та Донецькій областях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися