Поліція розслідує ДТП з постраждалими в Одеському районі

У Міжлиманському зіткнулися два легковики

23 червня, близько 10-ї години ранку, в селі Міжлиманське, Одеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а також бригада швидкої допомоги. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 44-річна водійка автомобіля Ford, повертаючи ліворуч, не надала перевагу в русі автомобілю ВАЗ, яким керував 62-річний водій. Це призвело до зіткнення.

В результаті ДТП, подружжя, яке перебувало в автомобілі ВАЗ, а також 29-річна пасажирка з Ford були доставлені до лікарні. Водій ВАЗу отримав важкі травми: закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки та живота, переломи ребер і закритий пневмоторакс. Його 61-річна дружина була госпіталізована з численними травмами. Пасажирка Ford зазнала закритої черепно-мозкової травми і рваної рани на обличчі.

Наразі триває судово-медична експертиза, яка визначить ступінь тяжкості отриманих ушкоджень. Водійка Ford не постраждала. Перевірка на алкоголь показала, що вона була твереза. У водія ВАЗу також взяли біологічні зразки для аналізу на стан сп'яніння.

Поліція розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості. Автомобілі учасників аварії були вилучені для проведення додаткових експертиз.

ДТП на Одещині 

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

Читайте також