Смертельна ДТП на Одещині: п'яний водій збив мотоцикліста

Вміст алкоголю в крові у водія перевищував допустиму норму майже у 12 разів

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Деталі аварії

Слідчо-оперативна група та співробітники патрульної поліції Білгород-Дністровського району негайно виїхали на місце події. Попередні дані свідчать, що водій Opel Combo, рухаючись у напрямку Білгорода-Дністровського, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мотоциклом, яким керував 31-річний місцевий житель. Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці.

Водій автомобіля був затриманий на місці. Проведений тест на алкоголь за допомогою приладу "Драгер" показав, що вміст алкоголю в його крові перевищував допустиму норму майже у 12 разів.

Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Повідомили водію авто про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло смерть потерпілому. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років, - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

На цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманого. Транспортні засоби вилучено та направлено на арештмайданчик. Призначено низку експертиз, які допоможуть встановити всі обставини трагедії.

ДТП на Одещині 

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися