Смертельна аварія у Білгород-Дністровському районі: поліція розслідує обставини ДТП

В ДТП на Одещині загинув 28-річний водій

Учора, 16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, 28-річний житель села Міняйлівка Саратської ОТГ, керуючи автомобілем "ВАЗ", не впорався з управлінням і зіткнувся з електроопорою.

В результаті аварії водій загинув на місці події, а 26-річний пасажир, мешканець села Крутоярівка, був доставлений до лікарні з переломом руки.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються повні обставини автопригоди, – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

ДТП на Одещині 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 

7 квітня, близько 9 години ранку сталася серйозна автопригода між селищем Прибережне та селом Шабо, що призвела до травм двох осіб. Попередньо встановлено, що 39-річний водій автомобіля "Ford Focus", об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся у кювет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися