ДТП на Одещині: в одного з постраждалих діагностували перелом хребта

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі, внаслідок якої постраждали двоє людей

Учора, 7 квітня, близько 9 години ранку сталася серйозна автопригода між селищем Прибережне та селом Шабо, що призвела до травм двох осіб. Попередньо встановлено, що 39-річний водій автомобіля "Ford Focus", об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся у кювет. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У момент аварії у салоні автомобіля перебували ще троє пасажирів, у віці 35 і 39 років. Двоє з них отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені до місцевої лікарні. Один постраждалий отримав діагноз травми голови та переломи хребта та руки, а інший – множинні рани та забої.

Водія перевірили на наявність сп’яніння, – він був тверезим. На місці аварії працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції.

Правоохоронці розпочали розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, яке стосується порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Транспортний засіб, що зазнав аварії, був взятий під арешт, а також призначено ряд експертиз.

ДТП на Одещині 

Ввечері, 3 квітня, у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода. Через аварію було травмовано 10-річну дівчинку. 

Автомобільна аварія трапилась 31 березня на перехресті вулиць Семінарської та Середньофонтанської, у результаті якої постраждала місцева мешканка. За попередніми даними слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водій автомобіля "Chevrolet Volt" здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, де не працював світлофор.

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися