Смертельна ДТП на Одещині: водій наїхав на мати з дитиною

Поліція вживає заходів щодо встановлення обставин та покарання винного у смертельній аварії

Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Інцидент трапився вчора близько 14:00 на вулиці Олександрійській. Про цеповідомляє ГУНП в Одеській обалсті. 

Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

Чоловіка затримано в рамках процедурного порядку, і вже вирішується питання про порушення підозри за ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України, пов'язаного із смертельним ДТП. Поліцейські також розглядають питання стосовно обрання запобіжного заходу.

У ході кримінального провадження транспортний засіб був поміщений на арештмайданчик, де проводяться експертизи. Слідство триває, з метою встановлення всіх обставин аварії.

ДТП на Одещині

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи.

Крім того, в Одесі сталася жахлива аварія, внаслідок якої постраждав п’ятирічний хлопчик. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися