В Одесі сталася ДТП с постраждалими: у дитини діагностували черепно-мозкову травму

Аварія сталася вчора ввечері на вулиці Балківській

В Одесі сталася жахлива аварія, внаслідок якої постраждав п’ятирічний хлопчик. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Вчора ввечері ДТП сталося на вулиці Балківська. За попередньою інформацією правоохоронців, водії вантажівки “Mercedes-Benz” та легковика “Honda Civic” зіткнулися, коли обидва, рухаючись в одному напрямку по різних смугах, почали перелаштовуватися. Крім того, зіштовхнувшись з вантажівкою, легковик зачепив “Mercedes-Benz Vito”, який був запаркований за межами проїзної частини дороги.

На місце подій негайно прибули медики. Вони з’ясували, що травмувався 5-річний пасажир легковика “Honda Civic”. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій шийного відділу хребта та тупі травми живота і грудної клітки.

Решта учасників автопригоди не постраждали. Водіїв перевірили на стан спʼяніння, всі вони тверезі.

“Наразі поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що у місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися