ДТП на Одещині: водій мопеда отримав серйозні травми

Попередньо водій легкового авто не надав перевагу мопедисту

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

67-річний мопедист отримав серйозні травми, зокрема забій грудної клітки, перелом ребер і рублену рану гомілки. Медики госпіталізували його до міської лікарні. Також в нього взяли біологічні зразки для перевірки на алкоголь.

Водій легковика залишився непошкодженим і був тверезим, як показали перевірки на алкогольне сп'яніння.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Вони зареєстрували інцидент за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до серйозних тілесних ушкоджень потерпілого. У рамках кримінального провадження транспортні засоби були взяті під арешт, й було призначено ряд  експертиз. Слідство триває, і поліція активно розслідує обставини аварії.

ДТП на Одещині 

7 квітня, близько 9 години ранку сталася серйозна автопригода між селищем Прибережне та селом Шабо, що призвела до травм двох осіб. Попередньо встановлено, що 39-річний водій автомобіля "Ford Focus", об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся у кювет. 

Ввечері, 3 квітня, у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода. Через аварію було травмовано 10-річну дівчинку. 

Автомобільна аварія трапилась 31 березня на перехресті вулиць Семінарської та Середньофонтанської, у результаті якої постраждала місцева мешканка. За попередніми даними слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водій автомобіля "Chevrolet Volt" здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, де не працював світлофор.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися