На трасі Одеса-Київ сталася смертельна ДТП: фото з місця події

На трасі зіштовхнулося два легкових авто

Вчора, 14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Обидва пасажири "ВАЗ", водій та жінка, загинули на місці. Третя жінка з цього автомобіля була госпіталізована з забоями грудної клітки та черепно-мозковою травмою.

Водій "Toyota" залишився без ушкоджень, його перевірили на наявність алкоголю — результат був негативний.

На місці події працювали слідчо-оперативна група ГУНП в Одеській області, СОГ та патрульна поліція. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України і проводять ретельне розслідування, включаючи експертні дослідження.

ДТП на Одещині 

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 

7 квітня, близько 9 години ранку сталася серйозна автопригода між селищем Прибережне та селом Шабо, що призвела до травм двох осіб. Попередньо встановлено, що 39-річний водій автомобіля "Ford Focus", об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся у кювет. 

Ввечері, 3 квітня, у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода. Через аварію було травмовано 10-річну дівчинку. 

Автомобільна аварія трапилась 31 березня на перехресті вулиць Семінарської та Середньофонтанської, у результаті якої постраждала місцева мешканка. За попередніми даними слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водій автомобіля "Chevrolet Volt" здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, де не працював світлофор.

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися