На Одещині через п’яного водія сталась ДТП: в якому стані постраждалі

Поліція виявила перевищення допустимої норми алкоголю в крові майже в 11 разів

Жителю Білгород-Дністровського району повідомлено про підозру через ДТП, в якій постраждали двоє людей, включаючи 6-річну дівчинку. Винуватцю загрожує позбавлення волі та заборона на керування транспортними засобами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент стався 13 липня близько 19:00 поблизу села Струмок Татарбунарської ОТГ. Поліцейські встановили, що 65-річний житель села Нерушай, виїжджаючи на автомобілі "Rover" з польової дороги на головну, не надав перевагу руху позашляховику "BMW X5", яким керувала 34-річна мешканка Ізмаїла. Внаслідок цього сталося зіткнення.

Медики діагностували у 56-річної пасажирки легковика перелом передпліччя, а у 6-річної дівчинки, яка знаходилася в автокріслі на задньому сидінні позашляховика, перелом руки. Водії транспортних засобів не постраждали. Перевірка показала, що водійка "BMW" була тверезою, а у водія "Rover" виявлено перевищення допустимої норми алкоголю майже в 11 разів.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції.

Наразі ми повідомили правопорушнику про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Це правопорушення кваліфікується  за частиною 1 статті 286-1 ККУ і карається позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років, - зазначив начальник відділення поліції №2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

ДТП на Одещині 

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. 

Читайте також