На Одещині рейсовий автобус збив 13-річного хлопчика

Поліція розслідує ДТП у селі Маяки

Вчора ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. На момент аварії світлофор не працював через відключення електроенергії.

Медики швидкої допомоги доставили хлопця до місцевої лікарні, де йому діагностували серйозні травми: відкриту черепно-мозкову травму, переломи кількох кісток черепа, а також численні садна і гематоми на обличчі.

Водія автобуса, 39-річного чоловіка, оперативно перевірили на стан алкогольного сп'яніння — тест підтвердив, що він був тверезий.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Інформацію про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень потерпілого.

ДТП на Одещині 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. 

23 червня, близько 10-ї години ранку, в селі Міжлиманське, Одеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а також бригада швидкої допомоги.

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися