Є постраждалі: РФ влучила в житловий будинок на Одещині (ФОТО)

У ніч на 24 липня на території України було збито 17 "Shahed" і 8 розвідувальних БпЛА

У ніч на 24 липня російські війська завдали удару по Ізмаїльському району Одещини, використовуючи ударні безпілотники. Цілями атаки стали припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Поранення отримали троє людей: двох госпіталізували в стані середньої тяжкості, ще одному надали медичну допомогу на місці.

В результаті обстрілу зруйновано декілька будівель припортової інфраструктури, пошкоджено три вантажівки. Виникла пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС.

Зазначимо, загалом в повітряному просторі України, в ніч на 24 липня, було зафіксовано 23 ударних БПЛА противника. Повітряний напад відбивали підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи та засоби радіоелектронної боротьби Повітряних Сил. У результаті протиповітряного бою було збито 17 ворожих безпілотників, більшість з яких - на Одещині.

Обстріли Одеської області

Ворог продовжує свою тактику точкових ударів. 22 липня, було завдано чергового ракетного удару по Одеській області, знову націлившись на цивільні об'єкти. 

Окупанти атакували регіон балістичною ракетою. Удар був здійснений по припортовій інфраструктурі Одещини. Пошкоджено будівлі та інші конструкції портової інфраструктури. Виникла пожежа, яку ліквідували. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

У ніч на 5 липня 2024 року російські окупанти здійснили атаку на Україну, використовуючи 32 ударні безпілотники "Shahed-131/136". Запуск дронів було здійснено з територій Курська та Приморсько-Ахтарська у Росії. Усі 32 ворожі дрони були збиті в повітряному просторі над Миколаївською, Одеською, Херсонською, Дніпропетровською, Київською, Чернігівською та Черкаською областями.

Читайте також