Значні руйнування: кадри з місця влучання ракети в Одеській області

На щастя внаслідок атаки ніхто не постраждав

Ворог продовжує свою тактику точкових ударів. Учора, 22 липня, було завдано чергового ракетного удару по Одеській області, знову націлившись на цивільні об'єкти. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Внаслідок удару частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства, а також складські приміщення. Окрім цього, пошкоджено кілька цивільних автомобілів.

Завдаючи нищівних ударів по нашій інфраструктурі, ворог намагається деморалізувати нас, змусити прагнути якнайшвидшого миру на будь-яких умовах. Натомість це викликає в українців ще більшу ненависть та злість, яку ми конвертуємо у ще більший спротив. І змушує прагнути тільки одного – повної перемоги над окупантом, – йдеться в повідомленні Сил оборони півдня України. 

Обстріли Одеської області

Окупанти атакували регіон балістичною ракетою. Удар був здійснений по припортовій інфраструктурі Одещини. Пошкоджено будівлі та інші конструкції портової інфраструктури. Виникла пожежа, яку ліквідували. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

У ніч на 5 липня 2024 року російські окупанти здійснили атаку на Україну, використовуючи 32 ударні безпілотники "Shahed-131/136". Запуск дронів було здійснено з територій Курська та Приморсько-Ахтарська у Росії. Усі 32 ворожі дрони були збиті в повітряному просторі над Миколаївською, Одеською, Херсонською, Дніпропетровською, Київською, Чернігівською та Черкаською областями.

24 червня близько 8 ранку в Одесі пролунав потужний вибух. Ворог ймовірно атакував місто крилатими високоточними ракетами типу “Калібр”. Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомляє про влучання в цивільний об’єкт. 

За інформацією Повітряного командування "Південь", надвечір 19 червня ворог вчергове атакував прибережну зону Одещини балістичною ракетою (ймовірно "Іскандер-М") із території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок влучання пошкоджень зазнала рекреаційна інфраструктура, виникло загоряння сухої трави на відкритій місцевості, яке було ліквідовано. Люди не ушкоджені.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися