Трагічна ДТП на трасі Київ-Одеса: загинув пішохід

Водій вантажівки збив пішохода

Сьогодні, 23 серпня, близько шостої години ранку, на трасі Київ – Одеса сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода в межах села Новокарбівка Любашівської ОТГ. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, 37-річний водій вантажного автомобіля "Renault" наїхав на 29-річного пішохода з Одеси, який йшов по краю дороги в попутному напрямку. Від отриманих травм пішохід загинув на місці.

Водія вантажівки перевірили на наявність алкоголю в крові, він виявився тверезим.

На місці події працюють слідчо-оперативна група поліції та експерти з розслідування ДТП. Поліцейські з’ясовують всі обставини інциденту.

Рух транспорту на зазначеній ділянці дороги наразі не порушений. Правоохоронці закликають водіїв бути уважними, дотримуватись швидкісного режиму та слідкувати за дорожніми знаками і розміткою, щоб уникнути аварійних ситуацій.

ДТП на Одещині 

15 серпня близько 22:00 в Ренійській громаді Ізмаїльського району сталася смертельна ДТП за участю двох мотоциклів, якими керували 16-річний підліток та 49-річний місцевий житель.

На автодорозі Одеса – Южне, поблизу села Міжлиманське, сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої троє людей зазнали травм. Інцидент відбувся 12 серпня близько 9-ї години ранку. 

29 липня, близько 6-ї години ранку на автодорозі Одеса-Рені поблизу села Монаші Маразліївської ОТГ сталася ДТП, унаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема троє дітей.

Поліція веде розслідування обставин двох дорожньо-транспортних пригод у Березівському районі, внаслідок яких постраждало семеро осіб, троє з них загинули. Обидві аварії сталися 20 липня на 424-му кілометрі траси Київ-Одеса.

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Читайте також