ДТП в Одесі: 13 осіб постраждали в аварії за участю маршрутки

В Одесі маршрутка в'їхала в припарковану вантажівку

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Згідно з інформацією від слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водій маршрутки відчув різке погіршення самопочуття під час руху в напрямку центру міста. Це призвело до того, що він втратив контроль над транспортним засобом і врізався в припарковану вантажівку з напівпричепом.

На момент аварії постраждали дванадцять пасажирів маршрутки та сам водій. Усі потерпілі звернулися по медичну допомогу з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці продовжують розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди. Водій маршрутки буде перевірено на наявність алкоголю в крові. 

ДТП на Одещині 

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. 

23 червня, близько 10-ї години ранку, в селі Міжлиманське, Одеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а також бригада швидкої допомоги.

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися