Трасу Одеса-Київ обробили матеріалом проти ожеледиці

Через ожеледицю на трасі в сусідній області сталася серйозна аварія

Вранці на трасі Одеса-Київ утворилася ожеледиця. Виною тому дощ і коливання температури повітря від мінуса до плюса. Щоб уникнути ДТП, дорожнє покриття обробили протиожеледними матеріалами. Про це повідомила Служба автомобільних доріг в Одеській області на своїй сторінці в Facebook.

Водіїв просять бути уважними і обережними на дорозі. А також рекомендують обов'язково змінити літні шини на зимові тим, хто цього досі не зробив.

Зазначимо, сьогодні вранці в Черкаській області на трасі Київ-Одеса через ожеледицю зіткнулися 5 вантажних, 5 легкових автомобілів та рейсовий автобус "Варшава - Херсон", в якому перебували 20 пасажирів. У відділі комунікації поліції Черкаської області повідомили, що в результаті зіткнення постраждали три людини, які їхали в автомобілях.


Як раніше писав портал "Коментарі", уряд України повним ходом готується до зими. В регіони відправили 54 нові спеціальні машини, які будуть розчищати сніг. Все для безпеки на дорогах державного значення є 4641 одиниця техніки, яка готова оперативно реагувати на складні погодні умови. У розпорядженні облавтодорів — 3363 одиниць. Інші підрядні організації мають ще 1278 одиниць.

Читайте також