У Чорноморську стався прорив труби: місто залишилося без води

У місті стався прорив водопровідної магістралі: коли з’явиться вода - невідомо

Прорив водопровідної магістралі у Чорноморську залишив половину міста без води. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив мер Чорноморська Василь Гуляєв. 


“У нас прорив п’ятисотки труби. За ці вихідні ми вже мали 5-6 проривів. Приблизно у половини міста не буде зараз води, але ремонтні роботи вже розпочалися”, - повідомив Гуляєв.


Міський голова пообіцяв, що більш детальну інформацію надасть увечері. Якщо із відновленням водопостачання виникнуть затримки, у місті працюватимуть машини з розвозу технічної води.


Нагадаємо, раніше “Комментарі” вже писали, що в Одесі 29 травня через аварійно-ремонтні роботи без водопостачання залишилися деякі мешканці Хаджибейського району.  Про це повідомляє "Інфоксводоканал". Воду відключили за адресами: - вул. Михайлівська., 1-17, - Дальницька, 2,4, - Картамишевська, 9в, - Комітетська, 26,а, б, - Прохоровська., 75, - Степова., 6-24. Відновити водопостачання планується до 18:00. На даний час працівники "Інфоксводоканалу" виконали 80% від запланованих робіт.


Раніше  “Комментарі” повідомляли, що цьогоріч пляжі міста Чорноморськ будуть знову закритими для купання. Заборона накладена військовими через те, що на пляжах Чорноморська немає хвилерізів.Тому, за словами Гуляєва, в місті розглядається питання відкриття пляжів для купання, але остаточного рішення ще немає.


Військове командування заявляло, що вважає недоцільним відкриття курортного сезону в Одеській області. Своєю чергою, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук повідомляв, що військові очікують від одеського муніципалітету відповідних пропозицій щодо облаштування зон відпочинку на певних локаціях.

Читайте також