Одеський обласний військкомат пояснив, чому їх підлеглий влаштував стрілянину

Військовим командуванням призначено службове розслідування

На ринку Одещини у Рені двоє співробітників військкомату намагалися вручити чоловікові повістку. Проте між місцевими мешканцями та співробітниками одного з районних ТЦК та СП Одещини в ході вручення повістки виник конфлікт.

Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

З метою зупинки групового тиску на військовослужбовців, один з них здійснив постріл в повітря зі стартового пістолета в громадському місці. Викликані на місце події поліцейські встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії. Зброю, набої та інші речові докази вилучено і направлено на експертне дослідження, - йдеться в повідомленні. 

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості. Триває слідство. Військовим командуванням призначено службове розслідування.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці викрили у хабарництві працівника Одеської митниці. Він вигадував перешкоди для громадян при виїзді за кордон і вимагав від них гроші.



Читайте також