Ракетний обстріл Одещини: поліція документує наслідки (фото)

По Одеській області було випущено 3 ракети “Калібр”

Сьогодні вночі Одеська область зазнала обстрілу ракет “Калібр” з акваторії Чорного моря, які поцілили в зерносховища одного із сільськогосподарських підприємств. Дві людини отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ворожа повітряна атака, яка стався в ніч з 19 на 20 липня, пошкодила складські приміщення з агропродукцією та сільськогосподарську техніку. Також пошкоджень зазнала техніка ДСНС, які прибули на місце події для гасіння пожежі. Під час цього ворог запустив ще одну ракету в те саме місце. Пошкоджень від вибухової хвилі зазнали й житлові будинки розташовані неподалік.

Поліцейські наразі знаходяться на місцях подій та  займаються фіксацією наслідків ворожого обстрілу. Вони надають допомогу мирному населенню, забезпечують охорону території та допомагають в підтриманні правопорядку. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Шановні громадяни, ворог цинічно обстрілює цивільне населення. У разі сигналу “Повітряна тривога” негайно прямуйте до найближчого укриття і будьте у безпеці до сигналу “Відбій”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.


Читайте також