Ворог знищує харчові продукти: подробиці нічного обстрілу Одещини

РФ запустила 3 “Калібри” по зерносховищу на Одещині

Вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.

Про це повідомляє ОК “Південь”. 

Намагаючись пройти мимо систем протиповітряної оборони, ворог скерував ракети “Калібр” на мінімальній висоті, використовуючи рельєф місцевості для уникнення виявлення. 2 ракети поцілили у зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств. На місце негайно прибули вогнеборці, щоб ліквідувати пожежу, але під час гасіння, окупанти запустили ще 1 “Калібр” в те саме місце, пошкодивши сільськогосподарську та рятувальну техніку.

Вогонь охопив площу у 200 квадратних метрів, проте рятувальники зуміли оперативно загасити пожежу. Внаслідок обстрілу, росіяни знищили 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Також, два співробітники сільськогосподарського підприємства отримали поранення.

“Коментарі” писали, що вчора вночі Одеса зазнала обстрілу ворожих дронів та ракет, які завдали значних руйнувань в центрі міста. Щонайменше 4 людини, включаючи дитину, зазнали поранень. Також, на жаль, з-під завалів дістали тіло загиблого чоловіка. 

Нагадаємо, що ворог три ночі поспіль вдається до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Сили ППО на Одещині знищили 12 дронів Shahed та 2 ракети “Калібр”. Проте не обійшлося без прильотів та постраждалих.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися