Ракетно-дронова атака Одеси: поліція фіксує наслідки (фото)

По Одесі було випущено ракети Х-22, "Іскандери", “Калібри”, “Онікси” та “Шахеди”

Сьогодні вночі Одеса зазнала обстрілу ворожих дронів та ракет, які завдали значних руйнувань в центрі міста. Щонайменше 4 людини, включаючи дитину, зазнали поранень. Також, на жаль, з-під завалів дістали тіло загиблого чоловіка. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ворожа повітряна атака, яка стався в ніч з 19 на 20 липня, зачепила центр Одеси та портову інфраструктуру, призвівши до серйозних пошкоджень адміністративних будівель, фасадів і вікон споруд, а також пошкодивши транспортні засоби та житлові будинки. Крім того, на території Одеської області було сильно пошкоджено складські приміщення.

Поліцейські наразі знаходяться на місцях подій та  займаються фіксацією наслідків ворожого обстрілу. Вони надають допомогу мирному населенню, забезпечують охорону території та допомагають в підтриманні правопорядку.

Шановні громадяни, ворог цинічно обстрілює цивільне населення. У разі сигналу “Повітряна тривога” негайно прямуйте до найближчого укриття і будьте у безпеці до сигналу “Відбій”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ворог третю ніч поспіль вдається до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Сили ППО на Одещині знищили 12 дронів Shahed та 2 ракети “Калібр”. Проте не обійшлося без прильотів та постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися