В Одесі зупинився весь міський електротранспорт: причина

У зв'язку із аварійною зупинкою електротранспорту в місті можуть бути затори

У місті виникли тимчасові технічні проблеми, які призвели до призупинення роботи усього електротранспорту. Відновити роботу трамваїв та тролейбусів обіцяють вже незабаром. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

З технічних причин у місті зупинено роботу усього електротранспорту. Протягом години рух буде відновлено, – йдеться в повідомленні. 

Вартість проїзду на електротранспорті в Одесі   

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях.   Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Зазначимо, щодня понад 375 тисяч одеситів використовують громадський транспорт для поїздок до роботи, навчання та вирішення різних потреб. З цієї кількості пасажирів понад 66 тисяч — це особи з пільговими категоріями. Електротранспортом скористалося близько 300 тисяч осіб, а автобусами - 75 тисяч.

Нагадаємо, міська рада Одеси призначила КП "Одесміськелектротранс" відповідальним за проведення проєктування та капітального ремонту трамвайної колії на узвозі Маринеска. У зв'язку із зсувами від навантажень, багатосекційні трамваї не курсуватимуть узвозом.

Читайте також