У Чорноморську інтернет-провайдера підозрюють у незаконній трансляції телеканалів

Своїми діями підозрюваний завдав збитків правовласнику на суму понад 500 тис. грн.

У місті Чорноморськ під Одесою один з інтернет-провайдерів незаконно транслював телеканали своїм абонентам. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

Прокурори Іллічівської місцевої прокуратури вже повідомили про підозру директору компанії.

"Встановлено, що чоловік, використовуючи службове становище, через власний офіційний сайт починаючи з травня 2018-го незаконно розповсюджував програми мовлення "1+1", "2+2", "УНІАН", "Плюсплюс", "ТЕТ", "Бігуді", "СТБ", "Новий канал", ICTV, "ОТ", М1, М2", - повідомляють у прес-службі обласної прокуратури.

Махінації підозрюваного вилилися правовласнику більш ніж у 500 тис. грн збитків.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна транслюватиме свої канали на підконтрольних територіях Донбасу. За словами міністра культури, молодості та спорту Володимира Бородянського, Держкомітет телебачення і радіомовлення України планує охопити близько 80% жителів окупованих територій. Чиновники кажуть, що вже навіть проводили відповідні експерименти.

У 2017 році з міста Часів Яр, що в Донецькій області, розпочалося мовлення на частоті 873 кГц Першого каналу Українського радіо (НСТУ) на окуповані території Донбасу. Цей крок став початком реалізації проекту, спрямованого мовлення на непідконтрольні Україні території Донецької і Луганської областей.


Читайте також