Уперше за 40 років на одеській вулиці з'явився асфальт

На проїжджій частині замість колишньої ґрунтовки тепер рівний асфальт, а от про пішоходів не подумали

В Одесі нещодавно вперше заасфальтували вулицю Вітчизняну, що в селищі Сахарне (Малиновський район міста). Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Одеської міськради Олександр Іваницький.

Депутат виклав фотографії "до" і "після" капітального ремонту вулиці, зазначивши при цьому, що останні 40 років тут не було дороги, а "лише напрям".

Правда, одесити в обговоренні цього поста відзначили, що дорогу зробили, а ось про тротуар забули. А людям треба десь ходити, нехай це і "депресивний район", яким в останні 30 років вважається селище Сахарне.

Зазначимо, що селище Сахарне – одне з історичних місць Одеси. Назву місцевість отримала на честь цукрового заводу Бродського, який був побудований у 1879 році і підірваний 31 серпня 1918 року. Саме навколо підприємства і утворилося наприкінці 19-го століття робоче селище.

Зараз тут переважає приватна забудова з погано заасфальтованими, а місцями взагалі не асфальтованими дорогами. У рамках комплексної міської програми благоустрою околиць Одеси вулиці місцевої "глибинки" поступово набувають цивілізованого вигляду.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", на ділянці вулиці Бориса Литвака тимчасово перекриють рух через будівництво.


Читайте також