Запуск тимчасових поліцейських станцій у Одесі: безпека на пляжах

Понад 50 правоохоронців будуть працювати на цих станціях

В Одесі, з метою безпеки на пляжах "Золотий берег", "Ланжерон" та "Аркадія", відновлюють роботу тимчасових поліцейських станцій. Ці пляжі є основними туристичними місцями в місті під час літнього сезону, і належне забезпечення безпеки мешканців і відпочиваючих є пріоритетом.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Понад 50 правоохоронців будуть працювати на цих поліцейських станціях у цілодобовому режимі, з можливістю збільшення кількості нарядів у святкові та вихідні дні. Дана практика є звичайною для одеської поліції, оскільки з приходом теплих днів кількість відпочиваючих на пляжах Одещини значно збільшується. Максим Бойко підкреслив, що головним завданням правоохоронців є забезпечення спокою та безпеки мешканців та гостей міста, а також контроль дотримання обмежень і правил воєнного стану.


Ви нестимете службу в центральній та історичній частинах Одеси, в прибережних і паркових зонах, де ризик скоєння правопорушень в літній період збільшується. Виважено та професійно виконуйте свою роботу. Жителі та гості міста покладаються на вас, - зазначив начальник Одеського районного управління поліції № 1 Максим Бойко.


Нагадаємо, що на Одещині триває набір до лав патрульної поліції області та міста Ізмаїл. Долучитися можна, виконавши кілька вимог. 


Також зазначимо, що відтепер в місті будуть працювати велопатрулі, що забезпечуватимуть охорону порядку на вулицях. Ці двоколісні патрулі здійснюватимуть патрулювання парків, пішохідних зон, центральної частини міста, набережних та вуличок, недоступних для службових автомобілів.

Читайте також