В Одесі починають працювати велопатрульні поліції: де вони їздитимуть

Це стало можливим через суттєве потепління на Одещині

Відтепер в місті будуть працювати велопатрулі, що забезпечуватимуть охорону порядку на вулицях. Ці двоколісні патрулі здійснюватимуть патрулювання парків, пішохідних зон, центральної частини міста, набережних та вуличок, недоступних для службових автомобілів.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.


Завдяки сприятливим погодним умовам, велопатрулі виконуватимуть багатофункціональні обов'язки протягом дня. Основною їхньою метою буде забезпечення громадського порядку. Вони будуть залучатись до охорони безпеки під час проведення масових заходів, де очікується велика кількість людей. Крім того, вони активно працюватимуть над безпекою на дорогах, боротьбою з порушниками, які нехтують правилами та паркуються на пішохідних ділянках міста та велодоріжках.

picture

Це ефективний спосіб охорони громадського порядку, який давно та успішно практикується в управліннях патрульної поліції, — зазначив начальник Патрульної поліції в Одеській області, Дмитро Хмарук.


Нагадаємо, що на вулиці Пастера було затримано чоловіка, який, за попередньою інформацією, розповсюджував наркотики в місті. За даними поліції, до них надійшло повідомлення про підозрілу особу, яка в робочій формі охоронця розкладає закладки з наркотиками.


Також зазначимо, що напередодні ввечері на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися