Торгував “закладками” в Одесі: патрульні затримали правопорушника

При огляді підозрюваного було виявлено 39 згортків з наркотиками

Учора на вулиці Пастера було затримано чоловіка, який, за попередньою інформацією, розповсюджував наркотики в місті. За даними поліції, до них надійшло повідомлення про підозрілу особу, яка в робочій формі охоронця розкладає закладки з наркотиками.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Патрульні дізнались прикмети підозрюваного та встановили, що він поїхав громадським транспортом. Затримання стало можливим завдяки обстеженню прилеглої території та зупинці автобуса, в якому перебував чоловік, схожий на описану особу. При поверхневій перевірці підозрюваного віком 38 років, було виявлено 39 згортків з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичного походження, один згорток з рослинною речовиною, а також мобільний телефон з фотографіями місць, де він сховав заборонені речовини.


Спілкуючись з охоронцями порядку, підозрюваний зізнався, що розповсюджував наркотики містом та частину з них вже встиг розкласти в схованки. Для проведення необхідних процесуальних дій на місце була викликана слідчо-оперативна група.

picture

Нагадаємо, що в Київському районі Одеси правоохоронці затримали чоловіка. Під час патрулювання було виявлено чоловіка в якого була при собі наркотична речовина.


Також зазначимо, що на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися