На Одещині прикордонники затримали наркодилера, який планував збувати "товар" військовим

Військовослужбовець одразу ж після пропозиції доповів керівництву

На Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників.

Про це повідомляє Одеський Прикордонний Загін.

Однак, бізнес-план провалився, військовослужбовець одразу ж після пропозиції доповів керівництву.

В ході контролю за вчиненням злочину, правоохоронцям вдалося задокументувати та затримати фігуранта на гарячому під час реалізації наркотиків покупцю, - йдеться в повідомленні. 

У помешканні чоловіка вилучили 1 кг наркотичної речовини сіро-зеленого кольору рослинного походження, пристрій для вживання, 36 600 грн, засоби для подрібнення наркотиків, пакетики для фасування, електронні ваги та чорнові записи.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення дилеру про підозру у незаконному збуті наркотиків. За торгівлю наркотиками чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили масштабне злочинне угруповання, яке виготовляло та розповсюджувало психотропні речовини. За даними слідства, зловмисники організували нарколабораторії на території декількох областей України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися