Небезпечні горіхи: в Одесі затримали чоловіка, який мав при собі наркотики

Загалом в одесита було виявлено 35 згортків з наркотиками

В Київському районі Одеси правоохоронці затримали чоловіка. Під час патрулювання було виявлено чоловіка в якого була при собі наркотична речовина.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.


У вихідні увагу патрульних привернув чоловік в Київському районі. Побачивши охоронців порядку, громадянин почав помітно нервувати. Поліцейські запитали чи є в нього щось заборонене, проте чоловік не зміг чітко відповісти та поводив себе підозріло. Показати вміст своїх речей для проведення поверхневої перевірки громадянин відмовився.


Поряд з чоловіком було знайдено поліетиленовий пакет з горіхами, але при більш детальному огляді, патрульні виявили згортки з кристалічною речовиною, яка, ймовірно, наркотична. Загалом було вилучено 35 згортків із зазначеною речовиною, а також знайдено одну згортку в харчових продуктах. Для подальшого розслідування та з’ясування всіх обставин затримання на місце події була викликана слідчо-оперативна група.

нар.PNG

Нагадаємо, що на пункті пропуску "Орлівка", що на кордоні України та Румунії, службовий собака прикордонників виявив наркотики. Їх намагалися перевезти в надувних кульках.


Також зазначимо, що на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися