В Одесі перекриють рух транспорту через велоперегони: де саме

Велоперегони пройдуть біля стадіону “Чорноморець” та в районі аеропорту

В Одесі 8 та 9 липня відбудуться дві традиційні велогонки - "Меморіал Уточкіна" та Odesa Grand-Prix. Ці змагання організовує Громадська організація "Південна велосипедна ліга м. Одеси".

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради

У зв’язку з проведенням велогонок 8 липня 2023 року з 08:30 до 12:30 буде тимчасово обмежений в’їзд на вул. Маразліївську, а 9 липня в той самий час  — на вул. Центральний аеропорт,  крім спецавтотранспорту, автомобілів та мотоциклів, які беруть участь у змаганнях, — йдеться в повідомленні.

Велоперегони "Меморіал Уточкіна", які відбудуться 8 липня матимуть наступний маршрут:

  • вул. Маразліївська ріг пров. Сабанського – стадіон “Чорноморець” (Центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка) – пров. Нахімова – вул. Маразліївська – вул. Троїцька – вул. Маразліївська ріг пров. Сабанського.

Маршрут велоперегонів Odesa Grand-Prix 9 липня матиме такий вигляд: 

  • вул. Центральний аеропорт (біля гаражного кооперативу “Чайка”) – ріг Овідіопольської дороги – Міжнародний аеропорт “Одеса” – ріг Овідіопольської дороги.

Нагадаємо, що в Одесі будуть працювати велопатрулі, що забезпечуватимуть охорону порядку на вулицях. Ці двоколісні патрулі здійснюватимуть патрулювання парків, пішохідних зон, центральної частини міста, набережних та вуличок, недоступних для службових автомобілів.

Читайте також