В Одесі за добу затримали вісім нетверезих водіїв

На усіх водіїв склали протоколи за керуванням у стані сп‘яніння

Патрульні Одещини щодня виявляють водіїв, які сідають за кермо напідпитку. Минулої доби правоохоронці виявили та оформили 8 водіїв у стані сп’яніння. Про це повідомила прес служба відомства. Поліцейські розповіли про деякі випадки вчорашніх затримань: 

- На вулиці Василя Стуса за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Hyundai Sonata. Прилад Drager  підтвердив алкогольне сп'яніння — 2,75 проміле.

- На Люстдорфській дорозі водій автівки Infinity скоїв ДТП та намагався поїхати з місця аварії. Drager надав результат — 1,94 проміле.

- На вулиці Генерала Петрова, перевірка водія авто ГАЗ-3110 підтвердила 2,44 проміле алкоголю.

- Сьогодні вранці на КП "Центроліт", під час перевірки водія з явними ознаками алкогольного сп'яніння, прилад Drager надав результат — 1,60 проміле.

У результаті, на усіх водіїв склали протоколи за керуванням у стані сп‘яніння

“Керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння заборонено всім, незалежно від статі, віку чи водійського стажу. Нагадаємо, що максимальна кількість алкоголю в крові водія — 0,2 проміле”, - йдеться в повідомленні поліцейських. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині поліцейські заарештували 24-річного водія після того, як виявили безліч порушень Правил дорожнього руху. Правоохоронцям вдалося встановити, що молодик користувався підробленим водійським посвідченням, за що йому загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте також