Юлія Тимошенко має намір захистити одеські схили від незаконної забудови

Голова партії також поставила свій підпис під зверненням одеситів.

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко ініціює створення і розгляд у Верховній Раді закону про заборону забудови одеських схилів і визнання їх національним природним заповідником.

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час відвідування схилів і зустріччю з громадськістю та активістами Одеси.

Голова партії також поставила свій підпис під зверненням одеситів про необхідність прийняття закону про заборону будівництва на схилах Одеси.

"Коли я мала честь очолювати український уряд, ми прийняли рішення спеціально тільки для парку" Ювілейний ", де ми заборонили будь-які забудови. Ця постанова працює до цих пір, і ніхто не добрався до забудови парку ", - нагадала Юлія Тимошенко.

Вона попередила, що ті будівництва, які вже йдуть на схилах, вимагають негайної реакції, негайного зупинення.

"Якщо ми зараз не поставимо серйозний заслін для забудови схилів, якщо ми зараз не зробимо все, що потрібно в парламенті, то ми просто втратимо це унікальне природне надбання Одеси. Я б хотіла, щоб ми сьогодні не просто розмовляли на цю тему, а реально розробили швидко, буквально на цьому тижні, законопроект, який раз і назавжди забороняє будь-які забудови на схилах. Тому одних слів про те, що їх забудовувати не треба - мало. Тому з Одеси я повезу до Києва вже готовий законопроект, ми його зареєструємо в парламенті, і я сподіваюся, що ми зможемо зібрати більшість і прийняти цей закон ", - запевнила Юлія Тимошенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися