Війна забрала життя одесита, який втратив сім’ю під час обстрілу ЖК "Тірас"

Після смерті його доньки, дружини та тещі чоловік втупив до лав ЗСУ

На фронті загинув одесит Юрій Глодан. Чоловік вступив до лав ЗСУ після трагічного обстрілу ЖК "Тірас". Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Юрій Глодан, чоловік, який пережив неймовірну трагедію та відповів на неї великою відвагою та рішучістю. У квітні минулого року Юрій втратив всю свою родину - дружину, тримісячну доньку Кіру та тещу. Вони мешкали в житловому комплексі "Тірас", коли російська ракета забрала їхні життя.

Після трагедії Юрій прийняв рішення приєднатися до лав Збройних Сил України і піти на фронт. Саме там він хотів захистити інші українські сім'ї від російського насильства і зла.

Обстріл ЖК "Тірас"

Унаслідок жахливого ракетного обстрілу Одеси 23 квітня 2022 року житловий будинок ЖК "Тірас" зазнав серйозних пошкоджень.

Обстріл призвів до пошкодження двох секцій будинку, а також систем водопостачання, водовідведення, енергозабезпечення та ліфтового обладнання. Понад 400 квадратних метрів несучих конструкцій було зруйновано на чотирьох поверхах, 30 квартир одеситів було повністю знищено, ще 62 зазнали різного ступеня пошкоджень.

Цей жахливий обстріл призвів до смерті 8 цивільних осіб, інші отримали різні тілесні травми.

Нагадаємо, у боях із російськими загарбниками Україна втратила ще одного героя. Стало відомо про загибель на фронті Тимофія Бойка (позивний "Аякс"), який у цивільному житті працював реквізитором. Тимофій працював реквізитором у фільмах Одеської кіностудії “Фортеця Хаджибей”, “Край ріки”  (Odesa Film Production).

Читайте також