Реквізитор Одеської кіностудії загинув на фронті

Церемонія прощання розпочнеться у вівторок 4 липня в Одеському будинку Офіцерів


У боях із російськими загарбниками Україна втратила ще одного героя. Стало відомо про загибель на фронті Тимофія Бойка (позивний "Аякс"), який у цивільному житті працював реквізитором. Про це у суботу, 1 липня, повідомили на сторінці Одеської кіностудії у Фейсбук. Тимофій працював реквізитором у фільмах Одеської кіностудії “Фортеця Хаджибей”, “Край ріки”  (Odesa Film Production).

В кіностудії зазначили, що звʼязок із Тимофієм обірвався ще 16 вересня минулого року під час звільнення селища Правдине на Херсонщині. Зараз знайшли його тіло. Церемонія прощання розпочнеться у вівторок 4 липня в Одеському будинку Офіцерів. Поховання відбудеться на західному кладовищі. .

Раніше “Коментарі” повідомляли, що російські окупанти атакували Одещину та Миколаївщину. ППО знищила три "Калібри" над морем, повідомили в ОК "Південь". Активність і тактичної, і стратегічної ворожої авіації було зафіксовано на світанку. Крім того, близько опівночі над Миколаївщиною влучно відпрацьовано по 2 ударних дронах типу “Shahed-136”.

Крім того, одеські нацгвардійці підрозділу "Ластівка" 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ продемонстрували як нищать позиції ворога на Запорізькому напрямку. “Прийшов зі зброєю на чужу землю? Тримай гранату за комірець!” - ось з таким гаслом хлопці працюють кожного дня.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський прибув до Одеси, де обговорив проміжні результати та перспективи розвитку програми морських дронів та ракетної програми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися