Одеські нацгвардійці показали як нищать російських окупантів

Відповідне відео розмістила 11-а бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України

Одеські нацгвардійці підрозділу "Ластівка" 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ  продемонстрували як нищать позиції ворога на Запорізькому напрямку. “Прийшов зі зброєю на чужу землю? Тримай гранату за комірець!” - ось з таким гаслом хлопці працюють кожного дня.

 

Відповідне відео розмістила 11-а бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України. На кадрах видно, як бійці військової частини Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України знищують російських загарбників, які намагаються укритися в розбитій будівлі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Херсонщині бійці Нацгвардії забезпечують евакуацію постраждалих. Гвардійці військових частин Південного оперативно-територіального об’єднання з використанням плавзасобів і військового транспорту спільно з рятувальниками і поліцейськими надають допомогу цивільному населенню. Про це повідомляють у пресслужбі. 

Нагадаємо також, російські окупанти атакували Одещину та Миколаївщину. ППО знищила три "Калібри" над морем, повідомили в ОК "Південь". Активність і тактичної, і стратегічної ворожої авіації було зафіксовано на світанку. Крім того, близько опівночі над Миколаївщиною влучно відпрацьовано по 2 ударних дронах типу “Shahed-136”.

Крім того, в Одесі відзначили День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися