В Одесі з нагоди Дня Військово-Морських Сил підняли прапор ВМС

На Думській площі підняли Прапор ВМС, а у парку Перемоги пройшло спортивне свято

В Одесі відзначили День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради. 

“Мої вітання військовим морякам – безстрашним вартовим свободи. Символічно, що святкування Дня Військово-Морських Сил  України проходить не просто в одному з найкрасивіших парків Одеси. Це - парк Перемоги!”, - звернувся до присутніх мер Одеси Геннадій Труханов.

Зазначимо також, що до свята спеціалістами комунального підприємства “Міськзелентрест” облаштували клумбу у вигляді прапору Військово-Морських Сил ЗСУ.

Долучились до привітань і Одеська військова адміністрацій. 

“Військово-Морські Сили України – це “воїни трьох стихій”, вони трощать ворогів на морі, на суші та в повітрі. Про ваші героїчні перемоги говорить увесь світ! Висловлю шану та повагу нашим морякам за їх вірну службу українському народу та високий моральний дух”, - написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що російські окупанти атакували Одещину та Миколаївщину. ППО знищила три "Калібри" над морем, повідомили в ОК "Південь". Активність і тактичної, і стратегічної ворожої авіації було зафіксовано на світанку. Крім того, близько опівночі над Миколаївщиною влучно відпрацьовано по 2 ударних дронах типу “Shahed-136”. Водночас, в Оперативному командуванні повідомили, що в Чорному морі збільшено кількість ракетоносіїв до 3 – на бойове чергування до 2 підводних додатково виведено 1 надводний. Загальний залп “Калібрів” зріс до 16.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися